Inspirerend en resultaatgericht.

Ik sta bekend om mijn betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
Netwerker en bestuurslid ondernemersverenigingen MKB-Limburg businessclub en LWV, golfer en tennisser, leest graag. Brede interesse, denkend buiten de kaders.

Ervaring
Pedagogische Academie daarna MO Aardrijkskunde en docent Informatica. Werkervaring eerst tien jaar onderwijs en trainer binnen bedrijfsleven, daarna tien jaar binnen bedrijfsleven als senior adviseur bij Topstart.

Passie
Eruit halen wat erin zit en anderen een stapje verder brengen, dat is voor mij de uitdaging. Groeien door betrokkenheid en aanmoediging, daar maak ik mij graag sterk voor. Stilstaan betekent reflectie en ruimte maken voor verwondering. Ik heb een talent om mensen bewust te laten zijn van hun kwaliteiten. Ik ben ervan overtuigd dat je meer kunt bereiken door jezelf te blijven. Ik laat je in je waarde, ik bied je de ruimte om te groeien.

Wetenschap

Mijn master degree in neuro lingu´stisch programmeren (NLP) laat ik als rode draad door mijn methodiek lopen zodat ik je kan helpen te bereiken wat jij voor jezelf wenst. Zonder noodzaak tot verandering gebeurt er niets. Door mijn verdiepende en resultaatgerichte coaching kom je in contact met jezelf, daardoor wordt een nieuwe focus mogelijk, met meer plezier, meer passie, meer balans en meer power. Ik ben er al mee begonnen, graag deel ik dat!

 

 


Joyce Verheijden Coaching: resultaat door betrokkenheid!
Contact? Je bent van harte welkom voor een gesprek.