Loopbaancoaching in je bedrijf

Over de noodzaak van veranderen: en de dubbele winst van draagvlak.

Vrijwel iedereen die leiding geeft aan andere mensen heeft wel een bepaalde mening over wat dť juiste wijze van managen is. Een goede manager haalt het beste uit zijn mensen. Door systematisch te coachen op resultaten krijg je dat voor elkaar en willen mensen graag voor je werken.

Zonder noodzaak tot verandering gebeurt er niets. Hoe kun je als organisatie flexibel inspelen op veranderingen: zoals bij cultuurverandering en verbetering van dienstverlening en hoe maak je de vertaalslag? Talent binnenhalen en binnenhouden: in de huidige krappe arbeidsmarkt is dit een hele opgave. Tijd om talentmanagement nader te bekijken. Wat levert het op? Hoe zorg je dat je het beste uit je mensen haalt?

Eigenlijk is dit heel eenvoudig: blijf jezelf, dan kun je meer bereiken! Om als leidinggevende flexibel en effectief te kunnen handelen beschik je over inzicht, vaardigheden en de flexibiliteit om hiertussen te schakelen. Ook hier geldt door scherp op het netvlies te hebben wat jou beweegt, krijg je mensen in beweging. Slagvaardig, succesvol, effectief, efficiŽnt, klantgericht, betrouwbaar, innoverend, wat past het best bij jou? En hoe vertaal je dat? Hoe ga je als management, leidinggevende en HRM hiermee om?

Coachen met effect: Hoe kun je er voor zorgen dat coachtrajecten effectief en succesvol verlopen? Zijn je leidinggevende kwaliteiten up-to-date? Inzicht in je eigen managementprofiel en dat van de bedrijfscultuur helpt je om gericht verder te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling gaat hier hand in hand met het succesvoller zijn in het realiseren van de organisatiedoelstellingen.
Graag help ik bij het voeren van een goede begeleiding zodat win-win kan ontstaan. Serieus nemen van individuele kwaliteiten en talenten binnen je organisatie leidt tot het vergroten van je bedrijfsresultaat. Met werken aan meer passie, meer plezier en meer power verhoog je de verbinding en betrokkenheid die je medewerkers nodig hebben met je bedrijf. Alles wat je aandacht geeft groeit. Groei je met me mee?

Voorbeelden:
- talentmanagement
- werken aan competenties
- werken aan ziekteverzuim
- werken aan klantgerichte organisatie


 

 


Joyce Verheijden Coaching: resultaat door betrokkenheid!
Contact? Je bent van harte welkom voor een gesprek.