Effectief solliciteren
De snelste weg naar een baan

Effectieve individuele sollicitatietraining

Je kunt meer bereiken door jezelf te blijven. Ook bij solliciteren gaat dit op. Ken je zelf, kom voor jezelf op en zoek de baan die echt bij jou past
Ik help je te zoeken naar de baan die het beste bij jou past. Talent wordt steeds waardevoller voor organisaties. Hoe waardevol zie jij jezelf? Wat wil jij bereiken? In een gedegen oriŽntatietraject krijg je antwoord op de vragen: wie ben ik? wat wil ik? wat kan ik? waarom wil ik dat? en hoe krijg ik de baan die daarbij past! Ik help je te oriŽnteren bij wat je wilt en ik help je dat concreet te vertalen naar hoe je dat bereikt. Door jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgedaan over de werking van de arbeidsmarkt, graag ben ik je daarbij tot steun met praktische en effectieve begeleiding.

Voorbeeld van een programma:

ē Solliciteren vanuit inzicht: een grondige oriŽntatie van je sterke en ook je zwakke/verbeter punten. Zoeken naar je motivatie en je drijfveren. Je komt sterk te staan.
ē Leer jezelf te verkopen: met het accent op authentiek presentatie
ē Schrijf een heldere brief en een perfect CV: zo vergroot je kansen op een nadere kennismaking.
ē Leer hoe je effectief kunt netwerken: praktisch en effectief.

Voordeel van dit maatwerk traject: je zet alleen die stappen in het sollicitatieproces die voor jou van toepassing zijn!
Informeer naar de bijzonder goede resultaten die ik geboekt heb voor IRO-kandidaten.
Ook erg nuttig als je intern wilt solliciteren.

 

 


Joyce Verheijden Coaching: resultaat door betrokkenheid!
Contact? Je bent van harte welkom voor een gesprek.